Back to All Events

Containervoorstelling op de markt

  • Sunday Market Cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam (map)

Zeecontainervoorstelling op de markt

13.00 | 14.30 | 16.00 | 17.00

Deze zomer presenteren weer diverse jonge makers hun werk in het zeecontainerprogramma van het Over ’t IJ festival. Ze worden uitgedaagd om zich te verhouden tot het festival en de stad als locatie en inspiratiebron. Welke grote en kleine verhalen spelen erin de stad? Iedere maker, vertrekkend vanuit haar eigen stijl en overtuigingen, gaat een zoektocht aan om hier antwoord op te geven.

Tijdens de 7 oktober editie van Markttheater De Gloed zal een van deze zeecontainervoorstellingen te zien op de Sunday Market. De maker(s) worden zo uitgedaagd om een vertaalslag te maken van festivalcontext naar de marktcontext. In augustus wordt bekend gemaakt welke maker is geselecteerd.

Locatie Theaterwagen, Sunday Market (Cultuurpark Westergasfabriek)
Entree gratis

Containervoorstelling.jpg