Back to All Events

RAMBLIN' TRIBE

RAMBLIN’ TRIBE

Dappermarkt, Dapperplein | 13.00 | 14.30 | 16.00 | Entree: gratis


DE RAMBLIN TRIBE ontwikkelt open wereldmuziek jams. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij de jams. De Tribe ziet de markt als een open gemeenschap die staat voor inclusie en hybriditeit.

Bij Ramblin Tribe worden nieuwe territoria verkend, waarin spontaniteit, het onvoorspelbare, de ‘ramblin’, als uitgangspunt worden genomen. Diverse genres zoals Balkan, Afrikaanse, Caribische, Indiase en Braziliaanse muziek worden als vertrekpunt genomen en gaan soms over in elkaar. Je maakt kennis met nieuwe musici, wordt meegenomen in een intense muzikale verbeelding en verhoudt je tot experimentele jams die de zintuigen openen en uitnodigen buiten de bestaande kaders te ervaren. 

Er wordt een community gecreëerd waar diverse muzikanten elkaar ontmoeten in de directe setting van de markt. Beginnende muzikanten worden uitgedaagd om in het moment uit hun comfortzone te treden en via crossovers en samenwerking met ervaren muzikanten een muzikaal avontuur aan te gaan. Improvisatie daagt muzikanten uit zich af te vragen wat zijn of haar rol is in het geheel.

WERELDMUZIEK JAMS OP DE MARKT! SPEEL JE MUZIEK?! KOM DAN NAAR DE MARKT EN SPEEL MEE!

________________________________________________________________________________________
DE ARTISTIEKE KERN VAN DE TRIBE WORDT GEVORMD DOOR COÖRDINATOREN: trompettist Gijs Levelt | gitarist/ zanger Maringo Bérénos | (contra)bassist Jasper de BeerEarlier Event: September 6
SORES IN DE CITY
Later Event: September 8
KNAK