Back to All Events

CLUB GEWALT presenteert Herr Hamschterfleisch und Band | WIR SIND AMAZONE

  • Sunday Market Cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam (map)

 

WIR SIND AMAZONE
CLUB GEWALT presenteert Herr Hamschterfleisch und Band

13.00 | 14.30 | 16.30 | 25 min

Uit de bossen van Lesbos klinken kreten van verlossing. Een vergeten vrouw baart een nieuwe identiteit. Ze legt haar oude huid af en krijsend komt ze als krijger opnieuw ter wereld. Haar handen zijn samengesmolten met pijl en boog. Ze veegt haar eigen baarmoederbloed van haar gezicht. Oerkrachten pompen door haar aderen. Ze prevelt een gebed aan Artemis. Dan springt ze op haar paard en trekt ze ten strijde. Weil wir sind Amazone.

In een extatisch theatraal concert brengt Herr Hamschterfleisch und Band een ode aan het geluid Nina Hagen. Laat je verleiden door pruinende gitaren en bedriegelijke sirenen.

Herr Hamschterfleisch is een performanceband bestaande uit 5 leden van muziektheatercollectief CLUB GEWALT. CLUB GEWALT is een Rotterdams collectief van performers die elkaar leerden kennen aan het conservatorium van Codarts. Met hun performances creëren ze gezamenlijke ervaringen die veel linken aan de popcultuur. Inspiratiebronnen lopen uiteen van LCD Soundsystem tot Kanye West, Nature Theater of Oklahoma tot Andy Kaufman, Aleksander Skrjabin tot Harmony Korine. 

Locatie Buitenmarkttheater, Sunday Market (Cultuurpark Westergasfabriek)
Entree Gratis
Leeftijd 14+
Taal Duits/Nederlands
 

Club Gewalt.jpg
Later Event: September 2
KUIKENS VAN BETON | Zoutmus