Back to All Events

Pile-en-Face | The Sum of What We Do

  • Sunday Market Cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam (map)

The Sum of What We Do
Pile-and-Face

14.00 | 16.00 | 40 min

Samenleven is niet altijd makkelijk. Dat weten we allemaal. En met vijf circusartiesten op een klein oppervlak is het helemaal vragen om capriolen. Op een hoge stapel puzzelstukken wringen, gooien, stapelen ze zich in de meest wonderlijke bochten om samen via een mix van dans en circus elkaar en de ruimte om hun heen te onderzoeken. Wat is er mogelijk en hoe verleg je je grenzen? Aangespoeld op een stuk land ontdekken ze hun territorium en creëren met elkaar een thuis. Tot de wind ze weer terug bij af brengt.

Pile-And-Face is een nieuw vijfkoppig circustheater-gezelschap, ontstaan op de opleiding Circus Arts Codarts. Vanuit een interdisciplinaire werkwijze en overeenkomende interesses kijkt Pile-and-Face verder dan de circustruc. Bij Pile-and-Face wentelt circus zich in muziek en dans om circus een actueel en nieuw gezicht te geven. 

Locatie: buitenmarkttheater op de Sunday Market (Cultuurpark Westergasfabriek)
Entree: Gratis
Leeftijd 6+
Taal: Language No Problem