Back to All Events

Hoofdletter 3

  • Sunday Market Cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam (map)

Hoofdletter 3

13.00 | 14.30 | 16.30 | 20 min

Een ambitieuze dichter, een licht heterofobe schrijfster en een zweverige singer-songwriter hebben besloten niet langer op zoek te gaan, maar gewoon te zijn. Zij hebben niet persé vragen. Wel antwoorden. Geen zoektocht naar de waarheid, geen theater over gender, wel een zondagmiddag waarop iedereen op zijn best is. Gewapend met woorden en een gitaar flirt Hoofdletter 3 met de ruimte, de mogelijkheden van het theater en het zogenaamde 'publiek'. Hun verschijning is een zachte revolutie. Alle onderbuikgevoelens mag je zelf meenemen.

Hoofdletter 3 is een poëtische vriendschap tussen een man met een stem (muzikant Gerson Main), een man met een doel (dichter Tijdelijke Toon) en de nieuwe Kaandorp (Nicole).

Locatie Theaterwagen, Sunday Market (Cultuurpark Westergasfabriek)
Entree Gratis
Leeftijd 14+
Taal Nederlands

 

Hoofdletter 3.jpg