Back to All Events

KUIKENS VAN BETON | Zoutmus

  • Sunday Market Cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam (map)

Kuikens van beton
Zoutmus

13.00 | 14.30 | 15.30 | 30 min

Een muziektheaterspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Zoutmus opent een eigen ponchowinkeltje, verwoest mandarijnen en koopt een belachelijk dure stofzuiger die allang naar de knoppen is. De mannen van Zoutmus nemen het publiek op muzikale wijze mee op een onvoorspelbare trip.

Zoutmus is een muziektheatergezelschap dat waanzinnig, snel, fysiek, muzikaal theater maakt. Inspiratiebronnen komen zowel uit muziek (denk Led Zeppelin, Sly and the Family Stone) als uit theater (zoals Jiskefet, Hans Teeuwen en Henry van Loon). Van een retestrakke funk/rock-band transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène.

Locatie Buitenmarkttheater op de Sunday Market (Cultuurpark Westergasfabriek)
Entree Gratis
Leeftijd 10+
Taal Nederlands

Concept, spel en muziek Thijs Felperlaan, Colin Linnekamp, Jules Timmers, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam
Eindregie Titus Tiel Groenestege
Kostuums Nola van Timmeren