Back to All Events

Markttheater DG Producties / Scott Robin Jun

  • Pure Markt Amstelpark Amsterdam (map)

Markttheater DG Producties / Scott Robin Jun

13.00 | 14.30 | 16.30

Markttheater De Gloed lanceert dit jaar Markttheater DG Producties. Diverse makers krijgen de mogelijk om korte voorstellingen te maken voor op de markt. De makers verhouden zich enerzijds tot de markt en haar diverse publiek. Anderzijds onderzoeken de makers hoe zij zich willen ontwikkelen in het maken van markttheater. Dit jaar doet theatermaker/performer Scott Robin Jun i.s.m. vormgever Isa Grutter een onderzoek naar het objecttheater. Uit dit onderzoek zal een korte voorstelling ontstaan die gepresenteerd wordt op drie marktlocaties.

Scott Robin Jun (1990) is in 2016 afgestudeerd als performer aan de Toneelacademie Maastricht. Juns werk kenmerkt zich door een architectonische benadering van decor, object en licht. In zijn werk speelt decor altijd een eigen rol; het staat op zichzelf. Vanuit beeld belicht hij filosofische vragen met een dosis humor. Hij is sinds zijn afstuderen werkzaam als acteur in andermans werk, performer in eigen performances, vormgever en lichtontwerper. Hij werkte onder meer samen met Anna Verkouteren Jansen (The Lobster), Florian Myjer (Organza, Regina Rex) en maakte eigen werk bij WORM Rotterdam.

Locatie Buitenmarkttheater,  Pure Markt (Amstelpark)
Entree gratis
Taal Nederlands

Scott Robin Jun.jpg