Back to All Events

De Dansers | Ten Noorden van Nergens

  • Sunday Market Cultuurpark Westergasfabriek Amsterdam (map)

TEN NOORDEN VAN NERGENS
DE DANSERS

13.00 | 14.30 | 16.30 | 25 min

“Heb je ooit een wild dier zien piekeren?”
Op een plek in de rafelrandjes van de bewoonde wereld beproeven zeven mensen - dansers en muzikanten - de grenzen van hun lichamen en hun doorzettingsvermogen. Als in een onbeholpen ritueel proberen ze te ontsnappen aan het moderne leven, een dierlijk, instinctief mens-zijn terug te vinden. Hoe bevrijd je je aan een ontevreden leven dat diep in je geworteld zit?

De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten onder leiding van Josephine van Rheenen en Guy Corneille. Voorstellingen van De Dansers weten de levensdrift van kinderen aan te spreken en bij volwassenen vergeten verlangens naar ongeremdheid en contact opnieuw aan te boren. Lijfelijkheid en verbinding biedt tegenkleur aan het virtuele, oppervlakkige en het op het individu gerichte.

Locatie Buitenmarkttheater op de Sunday Market (Cultuurpark Westergasfabriek)
Entree Gratis  
Leeftijd 10+
Taal Language No Problem

Choreografie Josephine van Rheenen
Dansers Reut Aviran, Yeli Beurskens, Blazej Jasinski, Noemi Wagner
Muziek (live) Guy Corneille, Daan Crone/Ruben van Asselt, Hans Vermunt (La Corneille)
Kostuum/decor Roos Matla