Back to All Events

Lés Irmão da Rua - Lés Irmão da Rua IV

  • Westerpark, Amsterdam (map)

Lés Irmão da Rua

Mimetheatergroep Lés Irmão da Ruais een jong collectief dat fysiek theater maakt waarin een wrang soort humor op een subtiele en vermakelijke manier centraal staat. In hun voorstellingen gaan ze opzoek naar hun fysieke mogelijkheden en grenzen. Dit leidt er toe dat de conflicten tussen de speler/personages worden opgelost door middel van slim uitgedachte vechtscènes en verstillende confrontaties. Er ontstaat zo een dynamiek die zorgt voor een tragikomisch karakter in de voorstellingen.

Lés Irmão da Rua IV

Twee vrienden. Onafscheidelijk in een ruimte op zoek naar zichzelf en de ander. Ze delen een verleden. Maar wat ligt er in het verschiet? Eén van hen kan het toch niet laten om op een dag zijn eigen pad te kiezen. Een voorstelling over vriendschap en de zoektocht naar de eigen identiteit. 

Concept & spel: Hali Neto, Gerben de Jong & Christopher van der Meer
Waar: buitenmarkt
Entree: gratis