Back to All Events

De Gloed op de Rollende Keukens | The Vleesch noch Visch Arena

  • Westerpark, Amsterdam, Nederland (map)

Markttheater De Gloed verzorgt op vrijdag 16 mei het programma op het podium The Vleesch Noch Visch Arena! Kom genieten van Nederlandse liederen en teksten. En natuurlijk van de heerlijke vegetarische pita gyros van Vleesch Noch Visch; legendarisch vegetarisch! 

Locatie: The Vleesch Noch Visch Arena
Programma:
15.00 | LOLA
17.00 | TIJDELIJKE TOON & HET GELEGENHEIDJE
17.30 | JORAN WELLING
19.00 | TIJDELIJKE TOON & HET GELEGENHEIDJE
19.30 | MICHA GHORGHY
21.00 | JORAN WELLING & BART JAKOBS
21.30 | MICHA GHORGHY

LOLA | Hannah Lotte en Suzie Lora zijn LOLA: Samen maken zij Nederlandstalige liedjes over voetstappen die blijven lopen, verdwenen sleutels en verloren avonden.

TIJDELIJKE TOON & HET GELEGENHEIDJE | Tijdelijke Toon is een vreemde eend in de bijt. Veelzijdiger gaat je een dichter niet vinden. Vlijmscherpe waarnemingen over de mens worden afgewisseld met woordgrapjes, spitsvondigheden en iets dat veel lijkt op komedie. Op zijn vierde stond hij al op de parade te zingen en hij weet niet beter dan op het podium te staan en alles te geven. Dit deed hij al bij o.a.; vurige tongen festival, voor de organisatie van Burning Man en in de jaarfinale van poetry slam Delft. (Winnaar van de Juryprijs In De Diamantfabriek Festival 2017.)

MICHA GHORGHY | Micha Ghorghy zingt Nederlandstalige liedjes over alledaagse onderwerpen. Absurd, soms melancholisch maar altijd met de juiste dosis droge humor worden de liedjes geserveerd op een basis van gitaarakkoorden met daar bovenop een herkenbare en beklijvende melodielijn. Vervolgens wordt dit afgemaakt met een overdaad aan woorden en zinnen die op hoge snelheid het publiek in geslingerd worden.

JORAN WELLING & BART JAKOBS | Joran en Bart zijn derde jaars studenten aan de Koningstheateracedemie in Den Bosch. Met hun kleinkunst programma 'Droevige Deuntje' brengen ze een set aan komische en nostaligische liedjes.